Deprecated: Required parameter $fields follows optional parameter $type in /customers/8/9/4/turkmen.be/httpd.www/system/core/Model.php on line 79 Deprecated: Required parameter $filter follows optional parameter $options in /customers/8/9/4/turkmen.be/httpd.www/application/models/Creditnote_Model.php on line 31 Deprecated: Required parameter $filter follows optional parameter $options in /customers/8/9/4/turkmen.be/httpd.www/application/models/Invoice_Model.php on line 37 Deprecated: Required parameter $filter follows optional parameter $options in /customers/8/9/4/turkmen.be/httpd.www/application/models/Voucher_Model.php on line 43 Vouwgordijnen

VOUWGORDIJNEN


Vouwgordijnen werken op een gelijkaardig manier als rolgordijnen. Maar hier wordt de gordijn niet opgerold rond de buis maar wordt in lagen gevouwd met behulp van de ketting.

Zie ons aanbod

In ons winkel bieden wij u een groot assortiment aan gordijen aan. Hier kan u vouwgordijnen vinden in verschillende materialen, kleuren en designs. Wij helpen u met plezier om het best passende gordijn te vinden in uw huisstijl.

Maatwerk

Elk raam heeft een andere afmeting. Daarom bieden wij ook maatwerk aan zodat u een perfect passende gordijn kan laten maken.

Vouwgordijnen?

Vouwgordijnen (of blinds) zijn heeft een vlakke stijl als het beneden gelaten is. Bij boventrekken met behulp van een ketting wordt de gordijn in lagen gevouwd.